Directe toegang tot het strand op 400 m!

Een offerte aanvragen

Coronavirus- Informatiepagina (COVID-19)

17 maart 2020

CORONAVIRUS-INFORMATIEPAGINA (COVID-19)

Pagina bijgewerkt op 17/03/2020 om 14.00 uur

In navolging van de door de regering aangekondigde richtlijnen betreffende de sluiting van plaatsen die het publiek ontvangen die niet essentieel zijn voor het leven van het land en om de epidemie van het coronavirus (COVID-19) het hoofd te bieden, zijn we verplicht de camping te sluiten tot ” opnieuw, t / m 15 april 2020.

Als u de komende weken (3 tot 16 april 2020) een reservering aan de gang bent: uw bestand wordt geannuleerd en we nemen binnenkort contact met u op.

Namelijk voor degenen die aanvankelijk een verblijf tussen 3 april en 16 april 2020 hebben geboekt:

  • Als u een annuleringsverzekering “Campez-couvert” had afgesloten:

Uw eventuele annuleringskosten komen dus in de volgende gevallen voor rekening van de verzekeraar:

Als een verzekerd lid van het reserveringscontract door de Covid-19 werd getroffen op het moment van zijn vertrek op vakantie, dekt Campez Couvert de gevolgen van zijn annulering met de terugbetaling van zijn verblijf, mits overlegging van een medisch attest.
Als de camping werd getroffen door een insluitingsmaatregel, hetzij direct, hetzij door een beperking of een verbod op toegang tot de site, vergoedt Campez Couvert het bedrag van het verblijf met de “Site ban” -garantie die kan worden uitgeoefend in het kader van een epidemie.
Voor elk door Covid-19 gedekt verlies kan Campez Couvert de verzekeringnemers ook de kosten aanbieden voor het uitstellen van de datum of het wijzigen van de bestemming (in plaats van annulering), binnen de limiet van het vergoedingsplafond voor annulering.

Deze garanties zijn geldig voor klanten die hun reservering voor 2020 al hebben gemaakt, mits ze op het moment van hun reservering een annuleringsverzekering hebben afgesloten.

Als u deze verzekering hebt afgesloten, neem dan contact met ons op via e-mail: sinistres@gritchen.fr of via de site www.declare.en

als u niet geabonneerd bent op de annulerings- en flexoptieverzekering:

Bij wijze van uitzondering stellen we onze vakantiegangers voor om het verblijf (aanvankelijk gepland tussen 3 en 15 april 2020) uit te stellen tot de seizoenen 2020 en 2021.

U kunt uw verblijf daarom later uitstellen, tot 12/09/2021 (uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Afhankelijk van de gekozen nieuwe periode wordt u gevraagd het prijsverschil te betalen indien van toepassing. Als u een niet-gespecificeerde datum (en dus bijna een annulering) wilt uitstellen, blijft uw aanbetaling geldig voor een volgend verblijf tot 12 september 2021.

Voorlopig betreft de mogelijkheid van uitstel alleen de verblijven die oorspronkelijk gepland waren tussen 3 en 15 april 2020; Momenteel worden verblijven vanaf 16 april 2020 gehandhaafd.

NB:

Als u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten en u wilt gewoon uw verblijf annuleren, dan passen wij de annuleringsvoorwaarden toe zoals omschreven in de algemene verkoopvoorwaarden, d.w.z. wij houden de aanbetaling.

NB: op dit moment blijft het verblijf vanaf 16 april 2020 gehandhaafd.

We nemen de situatie zeer serieus en houden een bijgewerkte webpagina om u op de hoogte te houden van speciale maatregelen en regelingen. Dit wordt bekend gemaakt op onze Camping Les Cypres 85 Facebook-pagina.

De veiligheid van uw vakantie is altijd al een van onze dagelijkse zorgen geweest, zeker in deze bijzondere tijd.

We hopen natuurlijk dat het hoogtepunt van de epidemie snel voorbij zal zijn en dat we allemaal onze normale activiteiten kunnen hervatten.

Geconfronteerd met de uitzonderlijke gezondheidscontext die in Frankrijk en in de wereld plaatsvindt, wordt uw camping gemobiliseerd om u een rustig en veilig verblijf te garanderen.

We zijn toegewijd aan onze klanten om zo snel mogelijk op al hun verzoeken te reageren, we danken hen bij voorbaat voor hun geduld en begrip.

Voor vragen over uw reservering kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping via e-mail, voornamelijk op het volgende adres: contact@camping-lescypres85.com een ​​hotline is op beperkte uren beschikbaar op 02.51.55.38.98

Praktische informatie

Volg ons

Facebook
Instagram

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies.

En savoir plus