Directe toegang tot het strand op 400 m!

Een offerte aanvragen

Wat is de “flex-optie”?

Learn about the flex option

Met de Flex-optie kunt u tot 72 uur voor uw aankomst annuleren. U hoeft GEEN reden of bewijs op te geven!

Na uw annulering ontvangt u een voucher die overeenkomt met 90 % van het reeds betaalde bedrag (met uitzondering van de Flex-optie). Deze voucher kunt u gebruiken voor een nieuwe reservering op camping Les Cyprès.

Picto 1 option flex

pitco 2 Option Flex

option flex

picto option flex

Hoe kunt u uw verblijf verzekeren?Hoe annuleert u uw verblijf?Hoe kunt u de Flex voucher gebruiken?Wat zijn de voorwaarden?

Comment-assurer son séjour ?

Picto 1 option flex

Hoe kunt u uw verblijf verzekeren?

Dit is heel makkelijk!

De Flex-optie kan alleen worden afgesloten op het moment van reserveren van uw verblijf. Deze kan niet nadien toegevoegd worden en kan eveneens niet worden gecombineerd met de annulerings-en onderbrekingsverzekering van CAMPEZ COUVERT.

Wanneer u een reservering maakt:

 • Online: selecteer de “Flex-optie”
 • Per mail: vink op uw contract de “Flex-optie” aan

De prijs voor de Flex-optie is:

Bij een verblijf in een mobile home:

In het laagseizoen:
€ 2 per nacht per verblijf

In het hoogseizoen:
€ 4 per nacht per verblijf

Voor een staanplaats:
€ 20 per verblijf

Comment annuler votre séjour ?

pitco 2 Option Flex

Hoe annuleert u uw verblijf ?

1) Neem tot uiterlijk 72 uur voor uw aankomst contact met ons op

délais option flex

annulation option flex

per:

email :
contact@camping-lescypres85.com

of per :

telefoon :
+332.51.55.38.98

– U hoeft GEEN reden of bewijs op te geven.

Let wel: Wanneer deze periode verlopen is, kunt u de Flex-optie niet meer gebruiken. Tevens is de Flex-optie alleen toe te passen wanneer u het gehele verblijf wenst te annuleren.

2) Na uw annulering ontvangt u per mail uw voucher die overeenkomt met 90 % van het reeds betaalde bedrag inclusief BTW (met uitzondering van de Flex-optie). De voucher is 18 maanden geldig en te gebruiken voor uw volgende verblijf op camping Les Cyprès. 

Comment utiliser votre bon option Flex ?

option flex

Hoe kunt u uw Flex voucher gebruiken?

Voordat de voucher verloopt (18 maanden), reserveer uw verblijf :

op onze website :
www.camping-lescypres85.com,

Kies uw data, verblijfsvorm … etc., en selecteer dan als betalingsmethode: “waarde- en cadeaubon” Vul uw voucher nummer en het voucher bedrag in.

Indien het bedrag van de voucher niet de aanbetaling van uw nieuwe verblijf dekt, wordt er om een aanvullende betaling per creditcard gevraagd.

per telefoon :

+332.51.55.38.98

Quelles sont les conditions ?

picto option flex

Wat zijn de voorwaarden ?

Met de Flex-optie, in het geval van een annulering, ontvangt u direct een voucher die overeenkomt met 90 % van het reeds betaalde bedrag (met uitzondering van de Flex-optie).

Voorwaarden:

 • U kunt uw verblijf tot uiterlijk 72 uur voor uw aankomst annuleren. U hoeft GEEN reden of bewijs op te geven. Wanneer deze periode eenmaal is verstreken, kunt u geen aanspraak meer doen op de Flex-optie. Om de Flex-optie te gebruiken dient u het gehele verblijf te annuleren.
 • De annuleringsaanvraag kan gedaan worden via het contactformulier, per mail naar contact@camping-lescypres85.com, of per telefoon op +33 2.51.55.38.98.
 • Na uw annulering ontvangt u per mail uw voucher die overeenkomt met 90 % van het reeds betaalde bedrag inclusief BTW (met uitzondering van de Flex-optie).

Gebruiksvoorwaarden :

Deze voucher kan alleen gebruikt worden voor een nieuwe reservering op camping Les Cyprès.

 • Deze voucher heeft een vouchernummer, welke ingevuld dient te worden tijdens uw nieuwe reservering. De waarde van de voucher zal automatisch in mindering worden gebracht op het totaalbedrag van uw nieuwe verblijf.
 • Deze voucher is 18 maanden geldig met ingang van de aankomstdatum van uw oorspronkelijke reservering. De voucher zal per mail naar u toegestuurd worden, na uw verzoek om uw verblijf te annuleren.
 • Hij vervalt aan het einde van deze geldigheidsduur en kan niet worden vervangen, geruild of terugbetaald worden.
 • Deze voucher kan niet worden opgesplitst en is alleen eenmalig te gebruiken.
 • Wanneer de waarde van uw voucher hoger is dan de totale waarde van uw nieuwe boeking, kunt u geen tegoedbon of restitutie van het restant van uw voucher krijgen.
 • Deze voucher is persoonsgebonden, hij kan alleen gebruikt worden door één van de deelnemers uit de oorspronkelijke reservering.
 • Deze voucher kan niet gecombineerd worden met een andere promotionele actie.
 • Wanneer u annuleert, uiterlijk 72 uur voor aankomst, ontvangt de klant een voucher die overeenkomt met 90 % van het reeds betaalde bedrag inclusief BTW. Deze voucher vervangt iedere andere vorm van terugbetaling, en door deze te accepteren, kunt u geen aanspraak doen op een terugbetaling in geld.

Praktische informatie

Volg ons

Facebook
Instagram

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies.

En savoir plus